April 2, 2009

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-LIVE ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ 9/4/09

Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει μετά από καιρό στην πόλη που τον μεγάλωσε στο club του Μύλου στις 9 Απριλίου για να παρουσιάσει τραγούδια από το εκπληκτικό νέο του album «Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΟΥ» που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον άνοιξη. Δεν θα λείψουν από το playlist φυσικά και όλες οι επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα τραγούδια του, όπως και διασκευές σε τραγούδια που αγάπησε και καλλιτέχνες που τον επηρέασαν. Πλαισιωμένος από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών υπόσχεται μία βραδιά πλούσια σε ήχους, συναισθήματα κι ένταση όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει επί σκηνής. Είναι ένας γνήσιος mod rocker που συνεχίζει να κρατά μία υποδειγματικά συνεπή στάση απέναντι στα υψηλά standards της τραγουδοποιίας του και των μουσικών παραγωγών του όλα αυτά τα χρόνια.
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το ιστορικό του hit Σαν Να Μην Πέρασε Μια Μέρα από το ομώνυμο album και το ακούμε σχεδόν κάθε μέρα από τις συχνότητες…. σαν να μην πέρασε ακριβώς ούτε μία μέρa.Ta τραγούδια του Ξύπνα!Φτάσαμε, Όσα Μου’χεις Χαρίσει, Της Καρδιάς σου Ο Βασιλιάς, Κάνε Κάτι κ.α. αγαπήθηκαν από τον κόσμο γιατί φαίνεται μεταφέρουν μέσα τους αλήθεια, πηγαίο συναίσθημα, ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζονται η μουσική και το τραγούδι για να έχουν διάρκεια μέσα στον χρόνο.
Είναι ένας τραγουδοποιός που με την δική του χαρακτηριστική πένα κι εξαιρετική ερμηνεία μας έχει χαρίσει υπέροχες μελωδίες και φρέσκα ακούσματα μέσα από την αγάπη του για το ροκ και τις αφομοιωμένες του επιρροές φτιάχνοντας έτσι, θα τολμούσαμε να πούμε,ύφος, ‘σχολή’ και έτσι να στεριώσει για τα καλά μέσα στο ελληνικό τραγούδι.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι εξαιρετικοί Θεσσαλονικείς ΙΝΤΙΟΤΕΚ.

Την μπάντα του Γιώργου αποτελούν οι εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ-ηλ.κιθάρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ-πλήκτρα
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ-μπάσο
ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ντραμς
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-φωνητικά,τραγούδι
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΙΤΟΥΔΗΣ-ηχοληψία

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music