August 29, 2014

THE BLUES PROJECT

Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου μια παρέα ξεχωριστών μουσικών θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των blues, του funk και της soul στο café του Νομισματικού Μουσείου. Ονομάζονται «The Blues Project», είναι μόλις ενάμιση ετών και έχουν νονό τον Δημήτρη Σινογιάννη, δεξιοτέχνη στις κιθάρες και αρχηγό του γκρουπ. Στα «παιδιά» της μουσικής αυτής παρέας βρίσκουμε τον Ηλία Δουμάνη στα drums, τον groover Δημήτρη Μουτάφη στο bass, τον δυναμικό Τάκη Δρακόπουλο στο Tenor sax και στο τραγούδι την Πέγκυ Ζάρρου με την καταπληκτικη φωνή της. Ο Δημήτρης
Σινογιάννης, έμπειρος μουσικός με πολυποίκιλες συνεργασίες στο χώρο – με τον Λ. Μαχαιρίτσα, τον Κ. Τουρνά, τους Ίσκρα, τον Χ. Δάντη, τον Μ. Μητσιά, την Μαρινέλα, την Δ. Γαλάνη, τον Μ. Πασχαλίδη, τον Χ. Θηβαίο, την Ρ. Αντωνοπούλου, τον Θ. Μικρούτσικο, κ.ά. – είχε το 2013 την ιδέα να συγκεντρώσει αυτούς τους περίφημους μουσικούς και να ξεκινήσει ένα νέο μουσικό ταξίδι με το όνομα «The Blues Project».
Για το γκρουπ των «The Blues Project» έχει γραφτεί: «Απογειωτική πανδαισία από το χώρο της funky blues, soul, jazz και rock μουσικής. Μια δυνατή χημεία, δυσεύρετη στις μέρες μας, ανάμεσα σε πέντε δυναμικούς μουσικούς που μας μεταφέρουν σε ατμόσφαιρες σκηνών της Νέας Υόρκης και της Νέας Ορλεάνης. Η αυτοσχεδιαστική τους δεινότητα χτιζει το κάθε κομμάτι από την αρχή και οι αγαπησιάρικες ενδοσυνεννοήσεις τους δημιουργούν ένα παλλόμενο εκτόπισμα που κινητοποιεί πολλαπλώς. Μία ιαματική δύναμη που καταλύει κάθε αδράνεια».
Παίζουν:
Δημήτρης Σινογιάννη, κιθάρα 
Ηλίας Δουμάνης, drums
Δημήτρης Μουτάφης, bass
Τάκης Δρακόπουλος, Tenor sax 
Πέγκυ Ζάρρου, τραγούδι

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες - Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

Time: September 18, 2014 at 8pm to September 19, 2014 at 12:30am
Location: Στο café του Νομισματικού Μουσείου
Street: Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
City/Town: Aθηνα
Website or Map:https://www.facebook.com/TheB…
Event Type: live
Organized By: THE BLUES PROJECT

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music