July 25, 2014

Cloud Atlas (2012) με Ελληνικούς υπότιτλους

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά
Παραγωγή: 2012
Είδος Ταινίας: Δράμα , Μυστηρίου , Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Andy Wachowski, Tom Tykwer
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Hugh Grant, Halle Berry














Πατήστε Continue to file και μετά το play
Cloud Atlas είναι αμερικανική επική δραματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής 2012. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο είναι των Τομ Τίκβερ, Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική προσαρμογή του ομότιλτου μυθιστορήματος του Ντέβιντ Μίτσελ που κυκλοφόρησε το 2004.[1] Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ηθοποιών, μεταξύ των οποίων τους Τομ ΧανκςΧάλι Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζιμ Στέρτζες, Μπεν Γουίσοου, Τζέμις Ντ' Άρσι, Σούζαν Σαράντον και Χιου Γκραντ, για να καλύψει τις πολλαπλές ιστορίες της. Η ταινία είναι μια εξερεύνηση του πώς οι ενέργειες μεμονομένων ανθρώπων επηρεάζουν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Η παραγωγή ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011 στη Γερμανία, με προϋπολογισμό ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέρος του προϋπολογισμού προήλθε από τη Warner, αλλά τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν από ανεξάρτητες πηγές, κάνοντας το Cloud Atlas μια από τις ακριβότερες ανεξάρτητες ταινίες όλων των εποχών.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έλαβε δεκάλεπτο χειροκρότημα από το κοινό. Κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου 2012.

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music