February 6, 2014

MENACE: Δείτε ένα video clip τους

Δυο παιδιά των Napalm Death, o μπασίστας Shane Embury και ο κιθαρίστας Mitch Harris σε νέες περιπέτειες.
Για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο album τους ετοίμασαν για εσάς ένα ακόμη video clip.
Στις 14 Μαρτίου, μέσω της Season of Mist θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album τους, με την ακόλουθη tracklist.
01. I Live with Your Ghost
02. Painted Rust
03. Multiple Clarity
04. To the Marro
05. I Won’t See the Sun
06. Drowning in Density
07. Positron
08. Everything and Nothing
09. Within Context
10. Malicious Code
11. Impact Velocity
12. Seamless Integration
13. Insult to Injury

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music