January 15, 2014

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ LIVE / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα φρούτα του δάσους LIVE-
Παρουσίαση δίσκου ‘’Τριαντάφυλλα στη λάσπη’’
Πέμπτη 16/01 στη Μαύρη τρύπα στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης
& 17/01 στο Πολυχώρο αγορά στα Γιάννενα.


Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ ,τo συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας για δυο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά το <<Για τη στιγμή και μόνο>> ολοκληρώθηκε το νέο τους άλμπουμ <<Τριαντάφυλλα στη λάσπη>>. Ένας δίσκος κυκλοθυμικός και ακομπεξάριστος σε ήχο και ύφος. Τους στίχους και την μουσική ανέλαβε πάλι ο συνήθης ύποπτος Πόλυς Ζουκ .
Μια δουλεία που έγινε με αρκετά συναισθηματικά κρεσέντα απέναντι σε ζόρικους καιρούς, μα παρόλα αυτά κατάφερε να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο σαν ανεξάρτητη παραγωγή.
Την Πέμπτη 16/01 (Θεσσαλονίκη)και Παρασκευή 17/01 (Γιάννενα)θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένα και τις δυο δισκογραφικές δουλείες τους (Για τη στιγμή και μόνο 2010 - Τριαντάφυλλα στη λάσπη 2013) και ίσως κάποια αγγλόφωνα αγαπημένα τους τραγούδια.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2007 στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης όταν ο Πόλυς Ζουκ πρότεινε στον Γιώργο Καρακούλια να φτιάξουν ένα συγκρότημα που να παίζει αποκλειστικά δικό του υλικό και όχι τραγούδια άλλων, έτσι και έγινε. Το 2008 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo και αρχίζουν τα live σε μικρά φεστιβάλ της πόλης. Το 2009 μπαίνουν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με τίτλο <<Για τη στιγμή και μόνο>>όπου και κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2010 με ανεξάρτητη παραγωγή σε στίχους και μουσική του Πόλυ Ζουκ. Το ύφος των τραγουδιών είναι πολυμορφικό ,ατμοσφαιρικές μπαλάντες διπλά σε ποπ μελωδικούς, δυνατούς ρυθμούς και ένας στίχος αρκετά αισιόδοξος με πολλές πινελιές ρομαντισμού , ειρωνείας και θυμού .Ακολουθούν συναυλίες και το 2012 ξαναμπαίνουν στο δικό τους στούντιο πλέον και ηχογραφούν το Τριαντάφυλλα στη λάσπη . Το δεύτερο άλμπουμ κυκλοφορεί τέλη του 2013 και το γκρουπ ετοιμάζει ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του.

Πόλυς Ζουκ - Φωνή, Ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Καρακούλιας - Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Τσελίκας - Μπάσο
Βασίλης Ιορδανίδης - Πλήκτρα
Γιώργος Κουκουβίνος - Τύμπανα

YouTube http://www.youtube.com/user/MrFrouta
Facebook https://www.facebook.com/frouta
Blog http://froutatoudasous.blogspot.gr/
Mail froutaband@gmail.com

ΠΕΜΠΤΗ 16 / 01 LIVE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
Έναρξη: 21:30 - Είσοδος: 3euro
ΒΑΙΟΥ 5 / ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΡΙΧΟΒΟΥ
Επικοινωνία : 6949950530

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 / 01 LIVE ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Προσέλευση κοινού: 22:30 -Είσοδος :7euro / Φοιτητικό: 5euro
Πληροφορίες : 26510 79855

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music