September 24, 2013

Dream Theater - "Dream Theater"- Η πιο "μεταλλική" επιστροφή του φθινοπώρου!

H Roadrunner Records ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου album των Dream
Theater. “DREAM THEATER” στις 24 Σεπτεμβρίου– η πρώτη ομώνυμη συλλογή τραγουδιών της υποψήφιας για GRAMMY® μπάντας, στην σχεδόν 30χρονη καριέρα τους.
Το “DREAM THEATER” ηχογραφήθηκε στα Cove City Sound Studio του Glen Cove, στην Νέα Υόρκη, με τον κιθαρίστα-ιδρυτικό μέλος John Petrucci στην παραγωγή και τον θρύλο των rock παραγωγών Richard Chycki (Aerosmith, Rush) στην τελική επεξεργασία του ήχου. Το album αυτό αποτελεί ένα νέο, μαγικό ταξίδι από μια μπάντα που έχει αποδείξει πως αγαπάει την περιπέτεια και είναι το πρώτο που έχουν γράψει και ηχογραφήσει με τον drummer Mike Magini να γίνεται ενεργό μέλος της ομάδας από την αρχή.
«Βλέπω κάθε νέο album σαν μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή» λέει ο ο Petrucci. «Επιδιώκουμε κάθε φορά να χτίσουμε ή να βελτιώσουμε μια κατεύθυνηση που έχει εξελιχθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου, ή και να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο. Aυτό είναι το πρώτο ομότιτλο album της καριέρας μας και δεν μπορώ να φανταστώ μια πιο δυνατή και πιο ξεκάθαρη δήλωση της καλλιτεχνικής μας ιδιότητας. Έχουμε πλέον εξερευνήσει όλα τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς, από τα επικά και πιο «έντονα» μέχρι τα πιο ατμοσφαιρικά και κινηματογραφικά. Είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από ποτέ για τo «Dream Theather» και ανυπομονούμε να το ακούσετε.»
To “DREAM THEATER” κυκλοφορεί σε: CDs, Διπλό Βινύλιο 180 γραμμαρίων, box-set (limited edition


No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music