June 23, 2013

Farraday -Shade Of Love

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Οι FARRADAY ένα νέο melodic rock project που γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2012. Τα μέλη πίσω από τους FARRADAY είναι ο Roy Da Vis, που είναι ο συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και πληκτράς και ο Στάθης Σπιλιωτόπουλος, που εκτός από παραγωγός του project, παίζει τα ντράμς, μπάσο και προσφέρει τα backing vocals στο album. Ο Roy Da Vis, άρχισε να παίζει από τα 16 του με διάφορες τοπικές μπάντες (MIRROR LIES, HEAVEN SPIRITS και τους BAD MEDICINE) ενώ ο Στάθης Σπιλιωτόπουλος, ήταν αυτός που είχε κάνει την παραγωγή του EP των BAD MEDICINE, “Breakin’ Down”, συμπεριλαμβανομένων και των κομματιών “Breakin Down” και “Shade Of Love”, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα.

Μετά από πολλές συνεργασίες με διάφορα συγκροτήματα, και αρκετές live εμφανίσεις, ο Roy και ο Στάθης, οι FARRADAY κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους, το “Shade Of Love”. 10 συνθέσεις μέσω των οποίων μας παρουσιάζουν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο τη δική τους οπτική για το Melodic Rock.
Track list: 01. One Way Ticket To Hollywood, 02. Rock U (The Old Fashion Way), 03. Shade Of Love, 04. Can't Get Enough, 05. Breakin' Down, 06. Tonight, 07. Can't Wait On Love, 08. Out Of Nowhere, 09. There For You, 10. When Passion Burns
Soundfiles in advance:

Band: Farraday -Shade Of Love
Out: 19.07.2013
Label: AOR Heaven 

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music