December 25, 2012

«Οι Εργάτες του Φωτός»


Κατά καιρούς, φωτισμένες ψυχές που ονομάζονται « εργάτες του φωτός » ενσαρκώνονται στη γη, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προχωρήσει σε μια καλύτερη εποχή. 
Είναι φωτισμένες ψυχές με ξεχωριστές ικανότητες, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί από τις επιπτώσεις του φόβου. 
Οι ψυχές αυτές αφυπνίζονται σιγά-σιγά, ξεφεύγοντας από τον φαύλο κύκλο των επιθυμιών για «υλικά αγαθά», που διακατέχει τον κόσμο μας. Συνειδητοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρίσματα με τα οποία είναι προικισμένες (τηλεπάθεια, δύναμη της σκέψης, θεραπευτικές ικανότητες κ.α.), ζουν και κινούνται με αγάπη και φως και μέσω της διδασκαλίας, της θεραπείας, της προσευχής, της συγγραφής, του δημόσιου λόγου και πλήθος άλλων τρόπων, προσπαθούν να επηρεάσουν και τους συνανθρώπους τους να κάνουν το ίδιο. 
Συνειδητοποιούν, ότι η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να νοιώσουν την πραγματική έννοια της αγάπης και να τους μάθουν να αγαπούν, αφού γίνουν πρώτα οι ίδιες φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς αγάπης...
Οι ψυχές αυτές ενώνονται με άλλες αφυπνισμένες ψυχές «εργατών του φωτός» ανά τον πλανήτη και δημιουργούν θετική ενέργεια, που επηρεάζει τον πλανήτη και ολόκληρη την ανθρωπότητα, με σκοπό να φέρει ευτυχία και αρμονία στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και στη σχέση τους με τον πλανήτη Γη. 

Οι ενσαρκώσεις των φωτισμένων αυτών ψυχών έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και ένα μεγάλο κύμα των «εργατών του φωτός» είναι πάνω από 30 ετών,
( οι περισσότεροι είναι γεννημένοι την δεκαετία του πενήντα) έχοντας έρθει εθελοντικά, για να βοηθήσουν την προετοιμασία για την «πνευματική αναγέννηση», που πολλοί τοποθετούν γύρω στο 2012. 
Το 11:11 είναι σημαντικός αριθμός, που λειτουργεί ως αφύπνιση για αρκετές φωτισμένες ψυχές, που αρχίζουν να το παρατηρούν συνέχεια γύρω τους, λες και όλα τα ρολόγια έχουν «κολλήσει» σε αυτή την ώρα. 
Πολλές από τις ψυχές που έχουν επιστρέψει ως εργάτες του φωτός ζούσαν στην Ατλαντίδα και ανήκαν στα «παιδιά του Νόμου του Ενός»

Οι «εργάτες του φωτός» είναι ψυχές, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί  και η κάθε μία από αυτές τις ψυχές έχει έναν ιερό σκοπό. Όμως, συχνά η ζωή στη γη και ο προσανατολισμός στα «υλικά αγαθά» δημιουργεί «αμνησία» σε αυτές τις ψυχές και ξεχνούν το σκοπό τους και τις ανώτερες ικανότητες με τις οποίες είναι προικισμένες, με αποτέλεσμα να αισθάνονται φοβισμένες και χαμένες... 

Στο βιβλίο «Πνευματικό ημερολόγιο» του Emmet Fox, αναφέρει ότι τα μόνα συναισθήματα είναι η αγάπη (θετική ενέργεια) και ο φόβος (αρνητική ενέργεια). Όλα τα άλλα συναισθήματα, αποτελούν «προέκταση» αυτών. 
Οι εργάτες του φωτός, έχουν έρθει για να εξαλείψουν τα αρνητικά συναισθήματα από τον πλανήτη.
Οι εργάτες του φωτός ενσαρκώνονται ξανά, χωρίς να έχουν μνήμη του σκοπού τους και των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους. Δηλαδή, είναι απαραίτητη η «αμνησία», για να μπορέσουν αυτές οι ψυχές να ενταχθούν και να γίνουν ένα με το ανθρώπινο γένος, γιατί αν είχαν πλήρη επίγνωση του ποιοι είναι, θα ήταν απλώς «παρατηρητές». 

2012 – Η Μετάβαση σε υψηλότερες διαστάσεις

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη αφύπνιση και ενεργοποίηση που συμβαίνει στον πλανήτη. Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο Πνευματικό μονοπάτι, κατανοούν τον Ανώτερό τους Εαυτό και ζητούν την ένωση μαζί του.  Όταν συνειδητά δώσετε έμφαση στη επίγνωση του Πνεύματος μέσα σας,  αυξάνει και η συχνότητα δόνησής σας. Η αύξηση της «αφύπνισης» που συμβαίνει τώρα είναι η «μετατόπιση» μας πάνω σε μια υψηλότερη συχνότητα διαστάσεων, κινούμαστε έξω από την 3η διάσταση και θα  μεταφερθούμε σύντομα στην δόνηση της 5ης Διάστασης, που είναι η ποιότητα της άνευ όρων αγάπης για τον εαυτό σας.
Αυτή η μετατόπιση στη 5η διάσταση και η ανάβαση, περιγράφεται από τις Προφητείες των Ινδιάνων  Hopi  και το ημερολόγιο των Μάγια. Και οι δύο δίνουν την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου ενεργοποίησης, τα έτη  2012/13 ».

« Το δίκτυο των εργατών του φωτός του 2012 είναι μια διεθνής προσπάθεια δικτύωσης που ξεκίνησε αμέσως μετά την Αρμονική Σύγκληση το 1987. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους εργάτες του φωτός σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο, να μοιραστούν ιδέες, τους πόρους, και τις προκλήσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας, και να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας για τον μετασχηματισμό του πλανήτη σε θετικό πρόσημο. Αυτό έχει επιτευχθεί με πολλούς τρόπους ».

«Το δίκτυο 2012 δημιουργήθηκε στην παραδοχή ότι η Γη διέρχεται μια σημαντική μετάβαση αυτή τη στιγμή, πολιτικά, πολιτιστικά, πνευματικά, οικολογικά και γεωλογικά. Σύμφωνα με τους αυτόχθονες, πολλές αρχαίες παραδόσεις αναφέρουν ότι το 1987 φτάσαμε στο τέλος ενός κοσμικού κύκλου 26.920 ετών. Κατά το έτος 2012 θα αρχίσει ένας νέος κύκλος 26.920 χρόνων. Είμαστε τώρα σε μια έντονη  μεταβατική περίοδος ανάλογη με τη γέννηση μιας νέας εποχής »
Ο πρωταρχικός λόγος που οι εργάτες του φωτός δεν έχουν στην αρχή «μνήμη», μέχρι να τους αποκαλυφθεί η αποστολή, είναι για να μπορέσουν να εκπαιδευτούν κατάλληλα για την αποστολή τους αυτή. Αν γνωρίζουν, δε θα είναι μόνο «παρατηρητές», αλλά ίσως και να μη θελήσουν την «εκπαίδευση» αυτή, η οποία, απ' ότι γνωρίζω, μερικές φορές, μπορεί να είναι και επίπονη. 
Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από την ιεραρχία που κατέχουν οι εργάτες του φωτός. Αν ανήκουν π.χ. στην ανώτατη ιεραρχία, είναι πιθανό να το γνωρίζουν ή να τους έχει αποκαλυφθεί στα πρώτα χρόνια της ζωής τους ή αν ανήκουν στους Συμπαντικούς κλητήρες, να τους αποκαλυφθεί όταν θα είναι έτοιμοι..
Υπάρχουν δύο τύποι εργατών φωτός. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Α και αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Β. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Α έχουν έρθει στη γη γι' αυτό το σκοπό από τη γέννησή τους. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Β, έχουν την ελεύθερη βούληση να αποφασίσουν, αν θα λάβουν μέρος στο Σχέδιο αυτό.

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music