June 30, 2008


Στις 30 Ιουνίου θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία το νέο DVD των Sex Pistols με τίτλο "There 'll Always Be An England". Το DVD θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος από τις συναυλίες στο σ το Brixton Academy του Λονδίνου το 2007, καθώς και 98λεπτα extras. Το tracklis είαν ιτο εξής: Pretty Vacant- Seventeen- No Feelings- New York- Did You No Wrong- Liar- Beside The Seaside- Holidays In The Sun- Submission- I'm Not Your) Stepping Stone- No Fun” μ”Problems- God Save The Queen- EMI- Bodies- Anarchy In The UK

No comments:

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music