June 23, 2013

Frank Yamma - Ngura Watjilpa

 Είμαστε όλοι επισκέπτες σ' αυτόν το χρόνο και τον τόπο. Απλώς περαστικοί. Σκοπός μας είναι να παρατηρήσουμε, να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να αγαπήσουμε και μετά να γυρίσουμε στο σπίτι μας Γνωμικό των Αμπορίτζιναλς

Παγγαίο

Μερικές φωτογραφίες από μια βόλτα στο Παγγαίο όρος τον περασμένο μήνα


Farraday -Shade Of Love

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Οι FARRADAY ένα νέο melodic rock project που γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2012. Τα μέλη πίσω από τους FARRADAY είναι ο Roy Da Vis, που είναι ο συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και πληκτράς και ο Στάθης Σπιλιωτόπουλος, που εκτός από παραγωγός του project, παίζει τα ντράμς, μπάσο και προσφέρει τα backing vocals στο album. Ο Roy Da Vis, άρχισε να παίζει από τα 16 του με διάφορες τοπικές μπάντες (MIRROR LIES, HEAVEN SPIRITS και τους BAD MEDICINE) ενώ ο Στάθης Σπιλιωτόπουλος, ήταν αυτός που είχε κάνει την παραγωγή του EP των BAD MEDICINE, “Breakin’ Down”, συμπεριλαμβανομένων και των κομματιών “Breakin Down” και “Shade Of Love”, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα.

Μετά από πολλές συνεργασίες με διάφορα συγκροτήματα, και αρκετές live εμφανίσεις, ο Roy και ο Στάθης, οι FARRADAY κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους, το “Shade Of Love”. 10 συνθέσεις μέσω των οποίων μας παρουσιάζουν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο τη δική τους οπτική για το Melodic Rock.
Track list: 01. One Way Ticket To Hollywood, 02. Rock U (The Old Fashion Way), 03. Shade Of Love, 04. Can't Get Enough, 05. Breakin' Down, 06. Tonight, 07. Can't Wait On Love, 08. Out Of Nowhere, 09. There For You, 10. When Passion Burns
Soundfiles in advance:

Band: Farraday -Shade Of Love
Out: 19.07.2013
Label: AOR Heaven 

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για το ωραιότερο γλυκό του κόσμου!

Συνταγή «Χαράς γλύκισμα»

Υ Λ Ι Κ Α
1. Ένα κιλό απλή καρδιά.
2. Δύο κιλά ήσυχη συνείδηση.
3. Μισό κιλό χαρωπό πρόσωπο.
4. 300 γραμμάρια αγάπη.
5. Δύο φλιτζάνια γέλιο.
6. Δύο κουταλάκια εξοχή.
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
1. Ρίχνετε στην κατσαρόλα του εσωτερικού σας κόσμου την ήσυχη συνείδηση και την απλή καρδιά.
2. Τα δουλεύετε πολύ καλά, ώσπου ν΄ ασπρίσουν, να φουσκώσουν και να γεμίσει η κατσαρόλα.
3. Προσθέτετε τότε την αγάπη και το γλυκό σας παίρνει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα.
4. Μετά ρίχνετε το χαρωπό πρόσωπο και το γέλιο.
5. Προσέχετε πολύ καλά στο δούλεμα, γιατί ένα κατσούφιασμα μπορεί να κόψει το γλυκό.
6. Αν έχετε λίγη εξοχή, βάζετε και δύο κουταλάκια για άρωμα.
7. Όταν δουλέψετε καλά όλα τα υλικά, δηλαδή: την συνείδηση, την απλή καρδιά, την αγάπη, το γέλιο, το χαρωπό πρόσωπο και την εξοχή, τα ρίχνετε στο ταψί της ψυχής, τα στρώνετε με την κουτάλα της θελήσεως και τα ψήνετε στο φούρνο της υπομονής.
8. Το σερβίρετε ζεστό,
το κύριο χαρακτηριστικό της γεύσης του είναι η ψυχική γαλήνη
Από Σίσσυ Σ
πηγη

feel the music deep inside \♫/


June 22, 2013

γιατί πεθαίνει ο άνθρωπος; ινδική παραβολή

“Όταν ο Βράχμα – το ανώτατο Ον – δημιούργησε τον κόσμο και τον εκάλλυνε με κάθε είδους ζώα, έθεσε κυβερνήτη του τον Πόνο, έπλασε δε απέναντί τούτου και μια άλλη διαμονήν, όπου ούτος δεν ίσχυε και όπου ήτο γαλανόν μόνον φως και αρμονία. Εκεί όμως ο Θεός δεν επέτρεψε την διαμονήν.
Αλλ’ ο αψίχκορος και ερευνητικός άνθρωπος παρά την διαταγήν επεισήλθεν εις τον απηγορευμένον κόσμον και ευρίσκων εκεί την τελείαν ευτυχίαν, δεν επέστρεψε πλέον εις την καθορισθείσαν κατοικία του. Τότε ο Βράχμα εκάλεσεν τον Πόνον και ηρώτησε την αιτίαν.
- Μεγάλε Βράχμα, απάντησε ο Πόνος, οι άνθρωποι δεν ευχαριστιούνται να ζουν στον κόσμο μου, διότι βρίσκουν ασύγκριτα καλύτερο τον άλλον.
- Πήγαινε, είπε ο Βράχμα, και θα λείψει το κακό. Και για να απασχολήσει τον άνθρωπο και να τον προσηλώσει στη Γη, του έδωσε τη γυναίκα. Ο έρως γεννήθηκε στη Γη, οι δε άνθρωποι βρίσκοντας σε αυτό τις γοητευτικότερες απολαύσεις , δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς και ελκυόμενοι, όχι μόνο από τη νέα σύντροφο αλλά και από τα τέκνα τους, έπαψαν να φεύγουν από τη ζωή.
Μετά τινά όμως καιρόν παράπονα υψώθηκαν εκ του κόσμου των προς τον Βράχμα και ο Πόνος μετεκλήθη πάλι εις αυτόν.
- Τι έχουν πάλι οι άνθρωποι; είπε
- Ο έρως έπαψε τον πόνο της μετανάστευσης, απάντησε εκείνος, οι άνθρωποι όμως πολλαπλασιάσθηκαν και άρχισαν να διαπληκτίζονται, να μάχονται, να κάνουν δυσάρεστη τη ζωή τους…
- Πήγαινε και το κακό θα θεραπευτεί, είπε ο Βράχμα και έδωσε στον άνθρωπο την εργασία. Όντως για πολύ καιρό, οι άνθρωποι απασχολούμενοι με αυτήν, γνώρισαν την πρόοδο και επικράτησε ειρήνη μεταξύ τους. Πριν περάσει πολύ καιρός όμως, νέες επικλήσεις και νέα παράπονα υψώθηκαν προς τον Ουρανό. Οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν οτι η ζωή τους είναι πολύμοχθος και σκληρή, οτι ούτε η πρόοδος, ούτε τα αγαθά του ανακουφίζουν, και επικαλούντο το έλεος.
Ο Βράχμα ανεγνώρισεν το δίκαιον. Του λοιπού οι άνθρωποι θα διήρχοντο το μισό της υλικής ζωής τους σε ένα είδος ναρκώσεως που πλησίαζε την ουράνια Νιρβάνα. Και έδωσε τον Ύπνο. Το νέο δώρο προκάλεσε ενθουσιασμό στη Γη. Γρήγορα όμως η απόλαυση αυτή, η οποία έπαυε μόνο προσωρινά τον αγώνα και την αίσθηση του πόνου, έκανε τον άνθρωπο να αισθανθεί ακόμα βαθύτερη την κατάστασή του και να ποθήσει την τέλεια μακαριότητα. Οι στεναγμοί του έφταναν βαθιά εις το άπειρον. Ο Πόνος τότε ήρθε στον Βράχμα.
- Μεγάλε Θεέ, είπε εγώ ο ίδιος αισθάνομαι βαθύτατα την απόγνωση του ανθρώπου, πράγματι ο αγώνας είναι τραχύς, η ζωή σκληρή, ο πόνος αμίληκτος…
- Γνωρίζω τα πάντα Πόνε, είπε ο Βράχμα. Οι άνθρωποι στο εξής δεν θα είναι αιώνιοι. Θα ζουν μόνο, για να μπορώ, να γνωρίζω κατόπιν το πως έζησαν.
Έπειτα θα επιστρέφουν σε μένα, την Πηγή τους.
Και τους χάρισε το Θάνατο…”

Από το τεκτονικό Δελτίο
πηγη

feel the music deep inside \♫/


Wayra - Precious waters

Η μουσική πρόταση της ημέρας Precious waters από τους Wayra

Αυτό το τραγούδι συμβολίζει τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της ανθρωπότητας και της φύσης. Η μουσική αντιπροσωπεύει τον καρδιακό παλμό της ανθρωπότητας. το νερό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής ... χωρίς νερό όλη η ζωή σταματά.

June 21, 2013

Επίκληση προς τον Ήλιο

Από τον Ομραάμ Μικαέλ Αϊβανχώφ, Μια Νέα Γη!

feel the music deep inside \♫/


ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ...ΦΟΒΗΘΕΙΣ.

Αγάπη είναι στα μάτια..στο χάδι..στην σιωπή..
Μακριά από αυτούς που λένε πως ξέρουν να αγαπούν....
Λίγοι είναι αυτοί που σώπασαν ..
μπροστά σε αυτήν την λέξη....
Λίγοι είναι αυτοί που μάθανε τον τρόπο ,να ακούν  αυτήν την λέξη..
Μακριά από αυτούς που λένε πως ξέρουν να αγαπούν....
Γιατί η Αγάπη ειναι σιγή..  
Λίγοι είναι αυτοί που μάθανε τον τρόπο...
Ποιοι; 
Είναι αυτοί που βγήκανε στο δρόμο,
  μια νύχτα τέρμα σκοτεινή 
 και που σκοτάδι και κρύο δεν βάλαν στην ψυχή τους..
 και που από σκοτάδια και κρύο ..δεν φοβηθήκαν
Αυτοί που απλά δεν φοβηθήκαν!..
Νικάει μωρέ ο Άνθρωπος  τον φόβο τόσο εύκολα;;
ΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ:ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ...
 ΣΙΩΠΗ.

(μαχάτμα

June 20, 2013

Αδελφές Ψυχές



Πέταλα απο το ίδιο άνθος είμαστε

Richard Bach

Το σύννεφο δεν ξέρει γιατί κινείται προς μια ορισμένη κατεύθυνση και με ορισμένη ταχύτητα, νιώθει μιαν ώθηση και πάει προς τα εκεί.
Μα ο ουρανός που βρίσκεται πίσω από τα σύννεφα ξέρει τις αιτίες και τα συστήματα.
Μπορείς να τα ξέρεις κι εσύ όταν ανεβάσεις τον εαυτό σου αρκετά ψηλά ώστε να δεις πέρα από τους ορίζοντες.

Richard Bach

Σπίθες Φωτός

Υπήρχε κάποτε μια ψυχή που γνώριζε ότι είναι φως. Ήταν μια νέα ψυχή και γι' αυτό ήταν ανυπόμονη
να αποκτήσει εμπειρίες. "Είμαι το φως", έλεγε, "Είμαι το φως". Ωστόσο όσο και να το ήξερε, όσο και να το έλεγε, δεν μπορούσε να το βιώσει. Και στην σφαίρα από όπου αναδύθηκε εκείνη η ...ψυχή δεν υπήρχε τίποτε παρά ΜΟΝΟ το φως.

ΚΑΘΕ ψυχή ήταν υπέροχη, κάθε ψυχή ήταν μεγαλειώδης και κάθε ψυχή ακτινοβολούσε με την λαμπρότητα του φωτός Μου. Κι έτσι η ψυχούλα που συζητάμε ήταν σαν ένα κερί στο ήλιο. Μέσα σ’ αυτό το μέγιστο φως-του οποίου ήταν μέρος - δεν μπορούσε να δει τον εαυτό της, ούτε να βιώσει τον εαυτό της ως το ποια και τι πραγματικά είναι.

Έτυχε τώρα εκείνη η ψυχή να λαχταράει συνέχεια να γνωρίσει τον εαυτό της. Και τόσο μεγάλη ήταν η λαχτάρα της, ώστε μια μέρα της είπα:

"Ξέρεις, μικρούλα μου, τι πρέπει να κάνεις για να ικανοποιήσεις αυτή σου την λαχτάρα;"

"Αχ, τι θεέ; Τι; Θα έκανα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!" είπε η ψυχούλα.

"Πρέπει να χωριστείς από εμάς τους υπόλοιπους", αποκρίθηκα,"και μετά πρέπει να καλέσεις το σκοτάδι".

"Τι είναι το σκοτάδι, Κύριε;" ρώτησε η ψυχούλα.

"Αυτό που δεν είσαι", απάντησα, και η ψυχή κατάλαβε.
.
Και έτσι έκανε η ψυχή, απομάκρυνε τον εαυτό της από το Όλο, κι όχι μόνο αυτό, αλλά πήγε και σε μια άλλη σφαίρα. Και σ' εκείνη τη σφαίρα η ψυχή είχε τη δύναμη να καλέσει μέσα στην ύπαρξη της κάθε λογής σκοτάδια. Και το έκανε. Ωστόσο, μέσα στη μέση όλου εκείνου του σκοταδιού, φώναξε:
.
"Πατέρα, Πατέρα, γιατί με εγκατέλειψες;"

Όπως κάνετε κι εσείς στις πιο μαύρες στιγμές
.

Όμως Εγώ ποτέ δε σας εγκατέλειψα, αλλά στέκω δίπλα σας, πάντα, έτοιμος να σας θυμίσω το ποιοι πραγματικά είστε, έτοιμος, πάντα έτοιμος, να σας καλέσω στο σπίτι.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ

Και μην λησμονείτε ποιοι είστε τη στιγμή που σας κυκλώνει εκείνο που δεν είστε.

Μα να αινείτε τη δημιουργία, ακόμα κι όταν πασχίζετε να την αλλάξετε.

Και μάθετε πως αυτό που κάνετε τη στιγμή της μεγαλύτερης δοκιμασίας σας μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος σας θρίαμβος.

Γιατί η εμπειρία που δημιουργείτε είναι μια δήλωση του ποιοι ήσαστε και ποιοι θέλετε να είστε !!

NEAL WALSCH / Συζήτηση με το Θεό, "ΕΝΑΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ"


πηγη

A Saucerful of Secrets - Live at Pompeii - Pink Floyd


Η σημερινή μουσική πρόταση της ημέρας είναι το 

A Saucerful of Secrets από τούς Pink Floyd και μέσα από  το μεγαλειώδες 

 Live at Pompeii  που είναι μουσικό ντοκιμαντέρ του 1972 σε σκηνοθεσία του Adrian Maben που παρουσιάζει το έργο του βρετανικού συγκροτήματος Pink Floyd με σκηνικό το αμφιθέατρο της Πομπηίας.

June 19, 2013

Το δέντρο της ζωής

Kάτω από το δέντρο της ζωής καθόταν αραχτός ένας ασπρομάλλης γέρος.Ακριβώς από δίπλα περνούσε το αιώνιο ποτάμι. Το ποτάμι ξεκινούσε από το δέντρο και γυρνούσε πάλι και χυνόταν στις ρίζες του αφού έκανε μια μεγάλη διαδρομή.Ο ασπρομάλλης και λευκοντυμένος γέρος είχε ακουμπισμένο κοντά του ένα ραβδί που τόχε φτιάξει από ένα κλαδί που είχε σπάσει από το δέντρο, όχι για να τον στηρίζει επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει αλλά το χρειαζόταν να σπρώχνει στο ποτάμι τα φύλλα που δεν έπεφταν μέσα. Ήθελε κάθε φυλλαράκι να κάνει το ταξίδι του. Στο γυρισμό κάθε φύλλο που επέστρεφε καθόταν μαζί με τον ασπρομάλλη και συζητούσαν, οι ιστορίες τους τον κάνανε άλλη φορά να χαμογελάει ευχαριστημένος άλλη να δακρύζει άλλη να προβληματίζεται στο τέλος πάντα όμως χαμογελαστός έδινε πάλι μια απαλή σπρωξιά με το ραβδί του στο φύλλο για να επιστρέψει στο ποτάμι και να καταφέρει να φτάσει στις ρίζες του, εκεί που ανήκει...

Secret Garden Sleepsong


Lay down your headAnd I'll sing you a lullaby
Back to the years
Of loo-li,lai-ley
And I'll sing you to sleep
And I'll sing you tomorrow
Bless you with love
For the road that you go

May you sail fair
To the far fields of fortune
With diamonds and pearls
At your head and your feet
And may you need never
To banish misfortune
May you find kindness
In all that you meet
May there always be angels
To watch over you
To guide you each step of the way
To guard you and keep you
Safe from all harm
Loo-li,loo-li,lai-ley
May you bring love
And may you bring happiness
Be loved in return
To the end of your days
Now fall off to sleep
I'm not meaning to keep you
I'll just sit for awhile
And sing
Loo-li,lai-ley
May there always be angels
To watch over you
To guide you each step of the way
To guard you and keep you
Safe from all harm

June 18, 2013

Munay-Ki

Το Munay-Ki προέρχεται από μια λέξη Κέτσουα που σημαίνει «σ 'αγαπώ.
Το Munay-Ki είναι οι εννέα τελετουργικές διαδικασίες για να γίνουμε
το πρόσωπο της σοφίας και της δύναμης που έχει αποδεχθεί,
την επιστασία για όλη τη δημιουργία.
Οι εννέα Τελετουργικές διαδικασίες είναι κοινές σε όλες τις σαμανικές παραδόσεις,
αν και εκφράζονται σε διαφορετικές μορφές σε διαφορετικές κουλτούρες.
Προέρχονται από τις μεγάλες παραδόσεις των Καββείριων Μυστηρίων,
που με εντολή και οδηγίες των Δελφών, ήρθαν στην Αμερική που ήταν Ελληνες θεραπευτές και θεραπεύτριες που διέσχισαν τα στενά Βering από τη Σιβηρία
κατά τη διάρκεια της περιόδου των παγετώνων περίπου πριν από 30.000 χρόνια.
Αυτά τα θαρραλέα άτομα ήταν οι Λάικα, οι φύλακες της παλιάς γης.
Και οι φωτεινοί μεταδότες της ΠροΈλληνικής γνώσης.

Το μονοπάτι της φωτιάς, της αγάπης και της μεταμόρφωσης

Σαμάνικη Θεραπευτική Τελετουργία ,
με τις Εννέα Μυήσεις των Αρχαίων μας Προγόνων.

1) Του Θεραπευτή, μας συνδέει με τους προγόνους μας θεραπευτές.

2) Των Δεσμών Προστασίας και δύναμης που μετατρέπουν οτιδήποτε
αρνητικό σε θετικό.
3) Του Οραματιστή που βλέπει με τα μάτια της καρδιάς.
4) Της Αρμονίας που μας εναρμονίζει όλα μας τα τσάκρα.
5) Των Φυλάκων της Ημέρας,που είναι οι γέροντες που μίλαγαν με τον Ήλιο.
6) Των Φυλάκων της Σοφίας,που κατείχαν την Σοφία Θεραπεύοντας.
7) Των Φυλάκων της Γης,που ήταν αυτοί που γνώριζαν τις εποχές.
8) Του Φύλακα των Άστρων,αυτοί που μίλαγαν με τους Θεούς.
9) Του Δημιουργού των Πάντων,το Μέγα Πνεύμα,ο Θεός Έρωτας.

Οι Λάικα ήταν πάντα κοινοί άνδρες και γυναίκες που ζούσαν εκπληκτικές ζωές.

Δεν γεννήθηκαν με ειδικά δώρα από το Πνεύμα,
αλλά έχουν αποκτήσει ασυνήθιστη χάρη και δύναμη με την προσευχή,
τη μελέτη των σοφών διδασκαλιών ή της ενόρασης, και της πειθαρχίας.
Μερικοί έφτασαν να είναι γνωστοί ηγέτες και θεραπευτές, ενώ άλλοι έζησαν ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και καλλιεργώντας καλαμπόκι ή πατάτες.
Οι Λάικα ένοιωσαν, ότι οι άνθρωποι θα έρθουν στο Munay-Ki,
όταν θα ήταν έτοιμοι και θα αισθάνονταν ένα κάλεσμα για να το πράξουν.

Πολλοί από εσάς έχετε λάβει τέτοιο κάλεσμα από το Πνεύμα,

και περιμένετε για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και στη ζωή σας.
Όταν φτάσετε στη διδασκαλία των Φυλάκων της Γης με ειλικρινή βούληση
και ανοιχτή καρδιά, σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δεν είστε μόνοι.
Θα βρεθείτε στην παρέα με ομοϊδεάτες ανθρώπους που προσπαθούν,
να ζήσουν με ηθική και όραμα. Θα βρεθείτε στην παρέα των Φυλάκων της Γης
που ζούσαν σε αυτόν τον πλανήτη πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια,
αυτά τα φωτεινά όντα που αποτελούν πλέον μέρος της μεγάλης μήτρας της ζωής. Αυτοί οι Φύλακες της Γης θα προσθέσουν τη δύναμη και το όραμά τους στο δικό σας.

Καθώς εκδηλώνεται η εμπειρία Munay-Ki,

θα νιώσετε την παρουσία και θα αισθανθείτε τη σοφία αυτών των φωτεινών όντων,
που έχουν βγει από το γραμμικό χρόνο και τώρα κατοικούν στον ιερό χρόνο,
στο άπειρο, απαλλαγμένοι από τη λαβή του κάρμα και της επαναγέννησης.
Το Munay-Ki θα καθαρίσει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο σας,
από τα ψυχικά υπολείμματα που άφησαν τα παρελθοντικά τραύματα.
Καθώς αυξάνει το επίπεδό της δόνησης σας, αυτά τα φωτεινά όντα,
θα έρθουν σε σας και θα σας καθοδηγήσουν.
Συνδεθείτε με αυτά, και θα είστε σε θέση να θυμηθείτε ιστορίες,
που δεν είχατε ζήσει ποτέ άμεσα, αλλά που είναι τώρα δικές σας.
Θα θυμηθείτε να κάθεστε γύρω από μια φωτιά με το βουβάλι πίσω σας,
και να διαλογίζεστε σε έναν πέτρινο Ιερό ναό,θα εισέρχονται μέσα σας.

Ο Θεραπευτικός τροχός ( Κύκλος),έχει άμεση σχέση με τα παιδιά του Έρωτα.

Είναι οι Θεοί Άνεμοι πρώτα ο Βορέας η γυναίκα του η Δύση,
μετά γέννησαν τον Νότο και την νέα κόρη τους, την Ανατολή.
Μαζί με την Γαία και τον Ουρανό,έχουμε τον προσανατολισμό μας.
Μετά την διδασκαλία μας δεν χάνουμε ποτέ ποια τον Μπούσουλα (Πυξίδα) μας.
Βρίσκουμε το Κέντρο μας και την διαχρονική γραμμή της Ζωής που θέλουμε.
Κατανοούμε ότι εμείς ήμασταν και ήμαστε η Σκηνοθέτες της Ζωής μας.

Για όλα αυτά σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το Βιώσετε.

Επίκουρος...
Ιερά Έρωςσθέ, Πάντα στην Ζωή σας.
πηγη

Θεωρία Για Την Κατάληξη Του BIG BANG

Το Big Bang της σύλληψης –
μια στιγμή.
Πότε; Ούτε κι ο χρόνος δεν το ξέρει
στο χείλος της βουβής αταραξίας των νερών, λίγο πριν από την
πτώση
κι έπειτα εκρήξεις ιδεών καταστερισμοί νοημάτων πλημμύρες
λέξεων εγκατακρημνίσεις αισθημάτων βροχή λεοντιδών και
φθόγγων
ώσπου να γεννηθεί εκεί στην άκρη της μοναδικότητας
ένας πλανήτης
βυθισμένος στην περίκλειστη σιωπή του…

Αργά αργά αναδύεται ωραία, γιατί πρώτη,
η Πανγαία του.

Και πάντα πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται
ένας Νους
κι ένας αγώνας ανάμεσα
σε δύο θηρία – πες έρωτας.

Αρχίζουν τότε άνεμοι
και πότε κύματα, λίγο εδώ
λίγο εκεί κατατρώγοντας τον βράχο στο σχήμα μιας έλλειψης
ευεργετικά
ανελέητα
να γλείφουν το σώμα
που μια θα πέφτει στο βλέμμα του ενός κι άλλοτε
θα χαράζει τη συνείδηση του άλλου
ταξιδεύοντας.
Μέχρι πού; Ούτε κι εγώ δεν το ξέρω,
ούτε κι αυτό το ίδιο το γνωρίζει, έτσι καθώς γεννιέται
με την αναζήτηση του ορίου και με τη βεβαιότητα του τέλους του.

Συνεπώς
Το ποίημα είναι σύμπαν που διαρκώς διαστέλλεται.(Γ.Ευθυμιάδης)

June 17, 2013

Αδελφές Ψυχές


Μικροί Ονειρευτές

Όταν τα παιδιά σκέφτονται... και γράφουν!

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music