December 25, 2012

Ευχές

Ο φάρος στέκεται ολομόναχος. Εκπέμπει ένα φως ορατό ή μη σε κάποιους, το οποίο τους κατευθύνει σε ασφαλή λιμάνια, με δική τους επιλογή, καθόσον έχουν το πηδάλιο της επιλογής στο δικό τους πλοίο της ζωής.Καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές με το φάρο οδηγό στη ζωή μας....και ο καθένας απο εμάς ας ανάψει το δικό του φάρο για ν ακολουθήσουν κι άλλο ανθρωποι το φώς που μας οδηγεί στον προορισμό μας,,,,άλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό..

«Οι Εργάτες του Φωτός»


Κατά καιρούς, φωτισμένες ψυχές που ονομάζονται « εργάτες του φωτός » ενσαρκώνονται στη γη, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προχωρήσει σε μια καλύτερη εποχή. 
Είναι φωτισμένες ψυχές με ξεχωριστές ικανότητες, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί από τις επιπτώσεις του φόβου. 
Οι ψυχές αυτές αφυπνίζονται σιγά-σιγά, ξεφεύγοντας από τον φαύλο κύκλο των επιθυμιών για «υλικά αγαθά», που διακατέχει τον κόσμο μας. Συνειδητοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρίσματα με τα οποία είναι προικισμένες (τηλεπάθεια, δύναμη της σκέψης, θεραπευτικές ικανότητες κ.α.), ζουν και κινούνται με αγάπη και φως και μέσω της διδασκαλίας, της θεραπείας, της προσευχής, της συγγραφής, του δημόσιου λόγου και πλήθος άλλων τρόπων, προσπαθούν να επηρεάσουν και τους συνανθρώπους τους να κάνουν το ίδιο. 
Συνειδητοποιούν, ότι η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να νοιώσουν την πραγματική έννοια της αγάπης και να τους μάθουν να αγαπούν, αφού γίνουν πρώτα οι ίδιες φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς αγάπης...
Οι ψυχές αυτές ενώνονται με άλλες αφυπνισμένες ψυχές «εργατών του φωτός» ανά τον πλανήτη και δημιουργούν θετική ενέργεια, που επηρεάζει τον πλανήτη και ολόκληρη την ανθρωπότητα, με σκοπό να φέρει ευτυχία και αρμονία στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και στη σχέση τους με τον πλανήτη Γη. 

Οι ενσαρκώσεις των φωτισμένων αυτών ψυχών έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και ένα μεγάλο κύμα των «εργατών του φωτός» είναι πάνω από 30 ετών,
( οι περισσότεροι είναι γεννημένοι την δεκαετία του πενήντα) έχοντας έρθει εθελοντικά, για να βοηθήσουν την προετοιμασία για την «πνευματική αναγέννηση», που πολλοί τοποθετούν γύρω στο 2012. 
Το 11:11 είναι σημαντικός αριθμός, που λειτουργεί ως αφύπνιση για αρκετές φωτισμένες ψυχές, που αρχίζουν να το παρατηρούν συνέχεια γύρω τους, λες και όλα τα ρολόγια έχουν «κολλήσει» σε αυτή την ώρα. 
Πολλές από τις ψυχές που έχουν επιστρέψει ως εργάτες του φωτός ζούσαν στην Ατλαντίδα και ανήκαν στα «παιδιά του Νόμου του Ενός»

Οι «εργάτες του φωτός» είναι ψυχές, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί  και η κάθε μία από αυτές τις ψυχές έχει έναν ιερό σκοπό. Όμως, συχνά η ζωή στη γη και ο προσανατολισμός στα «υλικά αγαθά» δημιουργεί «αμνησία» σε αυτές τις ψυχές και ξεχνούν το σκοπό τους και τις ανώτερες ικανότητες με τις οποίες είναι προικισμένες, με αποτέλεσμα να αισθάνονται φοβισμένες και χαμένες... 

Στο βιβλίο «Πνευματικό ημερολόγιο» του Emmet Fox, αναφέρει ότι τα μόνα συναισθήματα είναι η αγάπη (θετική ενέργεια) και ο φόβος (αρνητική ενέργεια). Όλα τα άλλα συναισθήματα, αποτελούν «προέκταση» αυτών. 
Οι εργάτες του φωτός, έχουν έρθει για να εξαλείψουν τα αρνητικά συναισθήματα από τον πλανήτη.
Οι εργάτες του φωτός ενσαρκώνονται ξανά, χωρίς να έχουν μνήμη του σκοπού τους και των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους. Δηλαδή, είναι απαραίτητη η «αμνησία», για να μπορέσουν αυτές οι ψυχές να ενταχθούν και να γίνουν ένα με το ανθρώπινο γένος, γιατί αν είχαν πλήρη επίγνωση του ποιοι είναι, θα ήταν απλώς «παρατηρητές». 

2012 – Η Μετάβαση σε υψηλότερες διαστάσεις

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη αφύπνιση και ενεργοποίηση που συμβαίνει στον πλανήτη. Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο Πνευματικό μονοπάτι, κατανοούν τον Ανώτερό τους Εαυτό και ζητούν την ένωση μαζί του.  Όταν συνειδητά δώσετε έμφαση στη επίγνωση του Πνεύματος μέσα σας,  αυξάνει και η συχνότητα δόνησής σας. Η αύξηση της «αφύπνισης» που συμβαίνει τώρα είναι η «μετατόπιση» μας πάνω σε μια υψηλότερη συχνότητα διαστάσεων, κινούμαστε έξω από την 3η διάσταση και θα  μεταφερθούμε σύντομα στην δόνηση της 5ης Διάστασης, που είναι η ποιότητα της άνευ όρων αγάπης για τον εαυτό σας.
Αυτή η μετατόπιση στη 5η διάσταση και η ανάβαση, περιγράφεται από τις Προφητείες των Ινδιάνων  Hopi  και το ημερολόγιο των Μάγια. Και οι δύο δίνουν την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου ενεργοποίησης, τα έτη  2012/13 ».

« Το δίκτυο των εργατών του φωτός του 2012 είναι μια διεθνής προσπάθεια δικτύωσης που ξεκίνησε αμέσως μετά την Αρμονική Σύγκληση το 1987. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους εργάτες του φωτός σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο, να μοιραστούν ιδέες, τους πόρους, και τις προκλήσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας, και να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας για τον μετασχηματισμό του πλανήτη σε θετικό πρόσημο. Αυτό έχει επιτευχθεί με πολλούς τρόπους ».

«Το δίκτυο 2012 δημιουργήθηκε στην παραδοχή ότι η Γη διέρχεται μια σημαντική μετάβαση αυτή τη στιγμή, πολιτικά, πολιτιστικά, πνευματικά, οικολογικά και γεωλογικά. Σύμφωνα με τους αυτόχθονες, πολλές αρχαίες παραδόσεις αναφέρουν ότι το 1987 φτάσαμε στο τέλος ενός κοσμικού κύκλου 26.920 ετών. Κατά το έτος 2012 θα αρχίσει ένας νέος κύκλος 26.920 χρόνων. Είμαστε τώρα σε μια έντονη  μεταβατική περίοδος ανάλογη με τη γέννηση μιας νέας εποχής »
Ο πρωταρχικός λόγος που οι εργάτες του φωτός δεν έχουν στην αρχή «μνήμη», μέχρι να τους αποκαλυφθεί η αποστολή, είναι για να μπορέσουν να εκπαιδευτούν κατάλληλα για την αποστολή τους αυτή. Αν γνωρίζουν, δε θα είναι μόνο «παρατηρητές», αλλά ίσως και να μη θελήσουν την «εκπαίδευση» αυτή, η οποία, απ' ότι γνωρίζω, μερικές φορές, μπορεί να είναι και επίπονη. 
Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από την ιεραρχία που κατέχουν οι εργάτες του φωτός. Αν ανήκουν π.χ. στην ανώτατη ιεραρχία, είναι πιθανό να το γνωρίζουν ή να τους έχει αποκαλυφθεί στα πρώτα χρόνια της ζωής τους ή αν ανήκουν στους Συμπαντικούς κλητήρες, να τους αποκαλυφθεί όταν θα είναι έτοιμοι..
Υπάρχουν δύο τύποι εργατών φωτός. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Α και αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Β. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Α έχουν έρθει στη γη γι' αυτό το σκοπό από τη γέννησή τους. 
Αυτοί που ανήκουν στο Σχέδιο Β, έχουν την ελεύθερη βούληση να αποφασίσουν, αν θα λάβουν μέρος στο Σχέδιο αυτό.

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του...

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

December 24, 2012

Το Αγγελάκι της φουντωτής γιρλάντας.

-Έρχονται τα Χριστούγεννα! φώναξε χαρούμενα ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο μικρός άγγελος. 
Η Χριστουγεννιάτικη φουντωτή γιρλάντα με τους εφτά αγγέλους που κρέμονταν από πάνω της, τινάχτηκε ολόκληρη. 

-Μας ξύπνησες! διαμαρτυρήθηκαν οι άγγελοι με μια φωνή. 
Τι σε έπιασε και φωνάζεις ξαφνικά; 
-Έρχονται! Έρχονται τα Χριστούγεννα! φώναξε και πάλι ο μικρός άγγελος.


Οι άλλοι άγγελοι χασμουρήθηκαν. 
Ίσιωσαν τα χάρτινα φτερά τους που ήταν σκεπασμένα με λείο και μαλακό ύφασμα και ρώτησαν το μικρό τους αδερφό. 
-Και εσύ που το ξέρεις; Μέσα σε αυτό το κουτί που είμαστε κλεισμένοι, δεν έχουμε ούτε ημερολόγια, ούτε ρολόγια. Πως μπορούμε να ξέρουμε τι εποχή είναι, αν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τη στιγμή που κάποιος θα ανοίξει το καπάκι από το κουτί και θα μας τοποθετήσει με τα άλλα στολίδια πάνω στο δέντρο. 
-Κι όμως εγώ ξέρω πως έρχονται τα Χριστούγεννα! Τα μυρίζω! 

Οι άγγελοι της φουντωτής γιρλάντας έξυσαν συγχρονισμένοι σαν χορευτές μπαλέτου, το φτιαγμένο από γουνίτσα φωτοστέφανο στο κεφάλι τους. 
-Τα μυρίζεις; απόρησαν! Α, εσύ είσαι τελείως χαζούλης! 
-Μα ναι! επέμενε ο μικρός άγγελος. Τα μυρίζω στον αέρα που έχει γίνει υγρός και βαρύς. Στη μυρωδιά από τα ξύλα που καίγονται στο τζάκι. Στα γλυκά με κανέλα και μέλι που φτιάχνουν στην κουζίνα του σπιτιού. Έρχονται Χριστούγεννα σας λέω! 
-Εμείς το μόνο που μυρίζουμε εδώ μέσα είναι κλεισούρα και σκόνη. Κοιμήσου μικρέ. Έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα του είπαν οι άγγελοι και ξάπλωσαν πάνω στο βαμβάκι που είχαν για στρώμα για να μη τσαλακωθούν και σκιστούν.

Όμως ο μικρός άγγελος, ο τελευταίος στη φουντωτή γιρλάντα με τους αγγέλους, δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την χαρά και την προσμονή. Έφταναν τα Χριστούγεννα και επιτέλους θα βρισκότανε και πάλι πάνω στο στολισμένο δέντρο. Εκεί μπορούσε να βλέπει όλο το σπίτι, στολισμένο με γκι και κορδέλες.

Να λιγουρεύεται το γιορτινό τραπέζι με τα γλυκά και τα φαγητά που μοσχοβολούσαν. Να λικνίζεται στο ρυθμό των όμορφων τραγουδιών που ηχούσαν παντού και να χαίρεται με τα γέλια, τα παιχνίδια και τις κλεφτές ανυπόμονες ματιές των παιδιών στα κουτιά με τα δώρα κάτω από τα κλαδιά του έλατου. 
Και να που πραγματικά είχε δίκιο. 
Τα Χριστούγεννα πλησίαζαν με γοργούς ρυθμούς και κάποια μαγική στιγμή, το καπάκι του κουτιού που κρατούσε κλειστή την φουντωτή Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με τους εφτά αγγέλους άνοιξε. 

Το φως ξεχύθηκε λαμπρό και ζεστό μέσα στο κουτί και ξύπνησε τα αγγελάκια που χαρούμενα φώναξαν όλα μαζί πια: 
-Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Ήρθαν τα Χριστούγεννα! 
Μαζί με αυτό, άνοιξαν και άλλα κουτιά. 

Το μεγάλο κουτί με τις γυάλινες μπάλες που τσούλησαν γρήγορα στο χαλί. 
Το κουτί με τους βελούδινους φιόγκους που τεντώθηκαν νυσταγμένοι. 
Το κουτί με τις καμπάνες που με μιας άρχισαν να χτυπάνε. 
Τον ξύλινο καρυοθραύστη που ακόνισε την μασέλα του. 
Τα Άγιο-Bασιλάκια που κρατούσαν κιθάρες και βιολιά στα χέρια τους. 

Και στη γλώσσα των παιχνιδιών που κανείς δεν γνωρίζει και δεν ακούει, άρχισαν όλα τα στολίδια να πανηγυρίζουν, να γελάνε και να τραγουδάνε χαρούμενα που μετά από μεγάλη αναμονή οι γιορτές έφτασαν και το φως της μέρας ανέδειξε τα όμορφα χρώματα τους. 
Μα πιο πολύ χαρούμενος ήταν ο μικρός άγγελος της φουντωτής γιρλάντας. Γιατί αυτός ήξερε πιο μπροστά από τα άλλα στολίδια πως τα Χριστούγεννα είχαν φτάσει. 

Το μύριζε και το ένιωθε μέσα στην καρδιά του και δεν έβλεπε την ώρα να σταθεί πάνω στο δέντρο και πάλι. 
Και η στιγμή αυτή είχε φτάσει. 
Τα λεπτά χέρια μιας όμορφης γυναίκας με μακριά μπουκλωτά μαλλιά μπήκαν μέσα στο κουτί και έπιασαν την γιρλάντα με τους αγγέλους. Η καρδιά του μικρού αγγέλου πήγε να σπάσει. 

-Τώρα θα πετάξω ψηλά στο έλατο, σκέφτηκε. Θα δω το στολισμένο σπίτι, τα παιδάκια που τρέχουν γύρω από τα σκορπισμένα στο σαλόνι στολίδια και δώρα, τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων να ζεσταίνουν το κρύο που ένιωθα τόσο καιρό μέσα στο κουτί. 
Μα καθώς σκεφτόταν όλα αυτάχρατς! 

Το χάρτινο φτερό του πιάστηκε στο καπάκι από το κουτί που δεν είχε καλά ανοίξει και κόπηκε στη μέση. 
-Αχ τι κρίμα! Έσκισα το φτερό του τελευταίου στη σειρά αγγέλου. Δεν πειράζει. 
Τώρα η γιρλάντα θα έχει μόνο έξι αγγέλους, είπε η γυναίκα με τα μπουκλωτά μαλλιά και παίρνοντας στα χέρια της ένα ψαλίδι έκοψε το σκοινί που συγκρατούσε τον άγγελο στην φουντωτή γιρλάντα και τον έβαλε και πάλι μέσα στο κουτί. 
Όλα τότε ησύχασαν. 

Τα στολίδια έπαψαν να γελάνε και να φωνάζουνε στη γλώσσα των παιχνιδιών. 
Το φως που έλουζε τα κουτιά χλόμιασε και το κρύο σκέπασε τον μικρό άγγελο με το σκισμένο φτερό, που έμεινε ξαπλωμένος στον πάτο του κουτιού. 

-Δεν θα γνωρίσω τα φετινά Χριστούγεννα. 
Δεν θα μυρίσω τα φρεσκοψημένα γλυκά στο φούρνο. 
Δε θα τραγουδήσω μαζί με τα παιδιά, που θα στέκονται στην πόρτα χτυπώντας τριγωνάκια τα κάλαντα για τον Χριστούλη, είπε πολύ λυπημένος ο μικρός άγγελος και χάρτινα δάκρυα άρχισαν να πέφτουν από τα ζωγραφισμένα μάτια του. 
Μα πριν προλάβει να κρυώσει η καρδούλα του, άλλο ένα χέρι μπήκε μέσα στο κουτί. 
Ήταν μικρό και στρουμπουλό και άρχισε να ψαχουλεύει το κουτί ανακατεύοντας το μπαμπάκι του πάτου τόσο, που ο άγγελος έκανε τούμπες. 

Ύστερα, έπιασε τον μικρό άγγελο που έστεκε, χωρίς την γιρλάντα, μόνος με το σκισμένο φτερό του. Κι όταν το χέρι τον σήκωσε, ο άγγελος, έστω και με ένα φτερό, πέταξε ψηλά κι αντίκρισε ένα μικρό παιδάκι, που ίσα ίσα στεκόταν στα ποδαράκια του και περπατούσε άτσαλα. 

Το μικρό παιδάκι με τον άγγελο στο τεντωμένο του χέρι έφτασε στραβοπατώντας τη γυναίκα με τα μπουκλωτά μαλλιά και της έδωσε τον άγγελο. 
-Θέλεις να τον βάλουμε κι αυτόν στο δέντρο; ρώτησε η γυναίκα. 
Το παιδάκι γέλασε τότε τόσο τρανταχτά και γλυκά, που ο μικρός άγγελος έπαψε πια να κρυώνει και μια μαγική θαλπωρή τον τύλιξε. 
Η γυναίκα πήρε τον μικρό άγγελο από το χεράκι του παιδιού, του τίναξε από πάνω του τα ανακατεμένα μπαμπάκια και με προσοχή κόλλησε το μισό φτερό που του έλειπε. 
Ύστερα, ανεβαίνοντας σε μια μεγάλη σκάλα τον έβαλε πιο ψηλά από τα άλλα στολίδια, πιο ψηλά ακόμα και από την γιρλάντα των έξι αγγέλων. 
Στην κορυφή του δέντρου! 

Και καθώς το μικρό παιδάκι είδε τον άγγελο τόσο λαμπερό και όμορφο άρχισε να χτυπάει παλαμάκια και για μια στιγμή φάνηκε σε όλους πως ο μικρός άγγελος ζωντάνεψε κι έγινε ένας αληθινός άγγελος που είχε κατέβει από τον ουρανό για να αναγγείλει τη γέννηση του Χριστού. 

Κι εκεί απάνω ο μικρός άγγελος έζησε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που είχε ζήσει ποτέ του. 
Με μυρωδιές, με τραγούδια, με γέλια και παιχνίδια, μα και με κάτι ακόμα που έκανε τις γιορτινές μέρες πιο πλούσιες και πιο ζεστές. 
Με αγάπη!

πηγη

December 23, 2012

LOUIS ARMSTRONG - I WILL WAIT FOR YOU

If it takes forever, I will wait for you 
For a thousand summers, I will wait for you 
'til you're back beside me, 'til I'm holding you 
'til I hear you sigh here in my arms
Any where you run to, any where you go 
Every day remember, how I love you so 
In your heart believe what in my heart I know 
that forever more I'll wait for you
The clock will tick away the hours one by one 
And then the time will come when all the waiting's done 
the time when you return and find me here and run 
Straight to my waiting arms
If it takes forever, I will wait for you 
For a thousand summers, I will wait for you 
'til you're here beside me, 'til I'm touching you 
and forever more cherish your love


December 22, 2012

John West Soul to Soul

When does life become death, and death become life? 
It’s a fine line – one I can’t see even if I squint my eyes 

If the soul can rise up and live again 
Why is it I just don’t remember? 

Feels like I’ve been here before 
Looked in the window, but never opened the door 
All of my visions have gone black 
Now I’m trying to find my way back 

To another life 
In a time when the mysteries were told 
To another life 
In a world full of shadows, behold 
I’m moving soul to soul 
Soul to soul 

When does art imitate life, and life become art? 
It’s a hard line and crossing over is my only desire 

If I have walked this Earth before 
Why is it I just can’t remember 

Feels like I’ve been here before 
Peered in the window, but never opened the door 
All of my visions fade black 
Now I’m trying to find my way back 

To another life 
In a time when the mysteries were told 
To another life 
In a world full of shadows, behold 
I’m moving soul to soul 
Soul to soul 

And now it fels like I’ve been here before 
Looked in the window, but never opened the door 
All of my visions have gone black 
Now I’m trying to find my way back 

To another life 
In a time when the mysteries were told 
To another life 
In a world full of shadows, behold 
I’m moving soul to soul 
Soul to soul




December 21, 2012

Pink Floyd - Set the controls for the heart of the sun

ειθε η αγαπη να φωτισει τα μυαλα και τις καρδιες μας..
ειθε η εκβαση να γινει οσο ομαλοτερα και φυσιολογικα γινεται ... 
προχωραμε μπροστα χωρις φοβος και παθος με εμπιστοσυνη και αγαπη ο δρομος ανοιγει 

καλη φωτιση σε ολους !!!



Little by little the night turns around
Counting the leaves which tremble at dawn
Lotuses lean on each other in yearning
Under the eaves the swallow is resting
Set the controls for the heart of the sun

Over the mountain watching the watcher
Breaking the darkness 
Waking the grapevine
one inch of love is one inch of shadow
Love is the shadow that ripens the wine
Set the controls for the heart of the sun

The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun

Witness the man who raves at the wall
Making the shape of his question to Heaven
Whether the sun will fall in the evening
Will he remember the lesson of giving
Set the controls for the heart of the sun 

The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun
The heart of the sun


December 20, 2012

Eloy - Gliding Into Light And Knowledge

Την καλημέρα μου με μια αγαπημένη μου μπάντα....με αγάπη και φως σε όλους σας.....

Where are my arms
I'm missing you, can see through you
I'm missing pain and movement

Where is the sun
I dwell in you, know you're true
My flesh dissolves in movement

I'm gliding into light and knowledge
Across an everlasting pasture

Réveil mon soleil
I dwell in you, know you're true
My body is your movement

A cause du soleil
We're living here, we suffer dear
Let's start new life today

We're gliding into light and knowledge
Across an everlasting pasture

Into the everlasting future
Future
Future
Future
Future



December 19, 2012

Richie Kotzen-Faith

Σε όσους ελπίζουν.    Σε όσους αγαπούν.    Σε όσους σκέφτονται.      Σε όσους νιώθουν.     Σε όσους πονούν.

Faith...
I don´t wanna lose my faith
In all of the things that I felt so strong
I may be sleeping, but I'm holding on

I feel like life has been bleedin' me
I not the same as I used to be
All around me is changing
The times, the words, the faces
But I know, I can´t stop believing

Living in faith
I don´t wanna lose my faith
In all of the things that I felt so strong
I may be sleeping, but I'm holding on

I'm talking 'bout faith
I don´t wanna lose my faith
But what am I supposed to do when the feeling is gone?
The hardest thing about it is moving on

I know somebody has got a bigger plan
I know the future is out of my hands
I´m all right with waiting and anticipating love
Cause won´t stop believing 

Living in faith
I don´t wanna lose my faith
In all of the things that I felt so strong
I may be sleeping, but I'm holding on

I'm talking 'bout faith
I don´t wanna lose my faith
But what am I supposed to do when the feeling is gone?
The hardest part of all it is moving on

I have been here for so long... yeah, yeah
But my faith is keeping me strong... strong

Don't stop believing in faith
I don´t wanna lose my faith
In all of the things that I felt so strong
I may be sleeping, but I'm holding on

I´m talking 'bout faith
I don´t wanna lose my faith
But what am I supposed to do when the feeling is gone?
The hardest part of all it is moving on

Don´t wanna lose my faith
I just gotta learn to love
Never gonna lose my faith
I just need to hold on...
Hold on to my faith


Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music