June 29, 2010

2 video απο την χθεσινή συναυλία των Rammstein στην Αθήνα!




Δωρεάν download το νεο τραγούδι του Jorn Lande για τον Dio


Ο τραγουδιστής των "Masterplan"  Jorn Lande κυκλοφόρησε ενα tribute album στον εκληπόντα Ronnie James Dio  με την ονομασία  "Jorn – to his hero, Ronnie James Dio",  απο την Frontiers στις 2 Ιουλίου . Ο Νορβηγικής καταγωγής τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει αυτό το άλμπουμ "Dio" , εμπνευσμένο και αφιερωμένο στον μεγάλο frontman.
Σε αυτο το album, ο Lande δεν έχει μόνο διασκευές απο Rainbow, Black Sabbath και Dio, αλλά έχει και ενα νεο τραγούδι το  "Song For Ronnie James".
Συγκεκριμένα ο Lande δήλωσε 
“This is as a tribute and a personal thanks to the man who has been my mentor for more than 35 year.”
Στο παρακάτω link μπορείτε να το κάνετε δωρεάν download
Song For Ronnie James
 "Dio" η μίξη εγινε απο τον Tommy Hansen στα Jailhouse Studios και περιέχει τα παρακάτω tracks:
01. Song For Ronnie James
02. Invisible
03. Shame on the Night
04. Push
05. Stand Up And Shout
06. Don't Talk to Strangers
07. Lord Of The Last Day
08. Night People
09. Sacred Heart
10. Sunset Superman
11. Lonely Is The Word / Letters From Earth (2010 version)
12. Kill The King
13. Straight Through The Heart (live)
14. Song For Ronnie James (video)

JORN είναι:

Jorn Lande: Lead Vocals
Willy Bendiksen: Drums
Tore Moren: Guitar
Jgor Gianola: Guitar
Tor Erik Myhre: Guitar
Nic Angileri: Bass


http://southernrock.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2801&Itemid=73

June 28, 2010

Θα χρεώνει τραγούδια το youtube;

Να χρεώνει το μουσικό περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες του, αποφάσισε στο εξής η δημοφιλής ιστοσελίδα βίντεο Youtube υπό την πίεση της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα" σήμερα, το Youtube από αύριο θα απαγορεύει στους χρήστες του να αναρτούν μουσικό περιεχόμενο χωρίς προηγουμένως να έχουν πάρει άδεια.. γι‘ αυτό.

Μέχρι σήμερα, οι χρήστες του Youtube ακολουθούσαν μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία για να εξασφαλίσουν την άδεια από το δημιουργό ή την εταιρεία ενός μουσικού κομματίου προκειμένου να «ντύσουν» ένα ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο σκόπευαν να αναρτήσουν.

Από αύριο όμως, η εταιρεία Rumblefish, που ασχολείται με την αδειοδότηση προστατευμένης μουσικής, εισάγει μια υπηρεσία πώλησης τραγουδιών που είναι κατοχυρωμένα από πνευματικά δικαιώματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κατά το δοκούν ένα τραγούδι καταβάλλοντας το αντίτιμο του 1,6 ευρώ (1,99 δολάρια). Μετά, θα έχουν τη δυνατότητα να το μοντάρουν και να το επεξεργαστούν ξανά και ξανά όμως πάντοτε στα πλαίσια τη χρήσης για μη εμπορικό σκοπό.

Η εταιρεία -προς το παρόν- παρέχει πρόσβαση σε μια «δεξαμενή» που περιλαμβάνει περισσότερα από 35.000 τραγούδια αλλά ακόμη δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τις 4 μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, κάτι που ελπίζει πως θα λυθεί πολύ σύντομα.

Οι χρήστες, πάντως, του Youtube έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεση τους για την απόφαση της εταιρείας, η οποία απαντά πως όποιος δε θέλει αν πληρώσει για τα δικαιώματα ενός μουσικού κομματιού μπορεί αν αναζητήσει κάποιο από μια -περιορισμένη ακόμη- δεξαμενή στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί πνευαμτικών δικαιωμάτων.

June 27, 2010

Metallica ENTER SANDMAN live Athens 2010

June 23, 2010

2 μερες...-βενετια

"Δεν ειναι τεταρτη σημερα,ειναι η μερα που μιλω για τον ερωτα μου..Μερες τωρα,με φοβαται η μοναξια,χτυπαει το κουδουνι μου κ μετα τρεχει να κρυφτει,μηπως της ανοιξεις εσυ..-Δεν πονταρησα την αγαπη μου,την εκανα μαρκα στο καζινο της ζωης και την εβαλα σε ενα συρταρι,εκεινο με τα εσωψυχα.(Σου αρεσει ο τζογος?)-Ετοιμαζω την παρτιδα μας..(Το 10 το καλο!)-Δεν ειναι τεταρτη σημερα,ειναι το σχολικο κουδουνι του διαλειματος που φωναζει:2 μερες ακομη,απο το περασμα της ζωης μου,στην δικη σου ζωη.."








http://vennismak.blogspot.com/2010/06/2.html

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music