March 22, 2010

Ritchie Blackmore's Rainbow - Ariel

March 18, 2010

Mytra - Copernicus




http://www.mytra.hu/

March 16, 2010

Big Ballz

SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ AND SECOND SKIN


Οι Second Skin, η νέα μπάντα της Sunny Μπαλτζή και της Ιωάννας Μεταξά, την Τετάρτη 17 Μαρτίου θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ιστορική μουσική σκηνή «Κύτταρο», για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά.

Με εμφανείς επιρροές από το χώρο της electro, rock και industrial μουσικής σκηνής, παντρεμένες τέλεια με το ιδιαίτερο μουσικό και στιχουργικό ύφος της Sunny, η μπάντα των Second Skin δεν διστάζει να κινηθεί από το avant garde, ως τις διασκευές τραγουδιών που χάρισε η ίδια σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, όπως το "Τσίχλα δίχως ζάχαρη", "Παλιό μου παλτό", "Έλα".

Με αφορμή την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision , οι Second Skin για άλλη μια φορά θα παρουσιάσουν κάτι εναλλακτικό και ξεχωριστό. Κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την EMI, αλλά και ξένες διασκευές σε τραγούδια των Placebo, Amy Winehouse. Δε θα λείψουν από το πρόγραμμα και τραγούδια από το ιστορικό ομώνυμο δίσκο των Santa Fila, με ύφος διαφορετικό που θυμίζει όμως την μαγεία εκείνης της εποχής.

Τους Second Skin αποτελούν:

Sunny Μπαλτζή - Φωνή, Κιθάρα
Ιωάννα Μεταξά – Φωνή
Δημήτρης Μπενέκος – Μπάσο
Yuri - Programming, Loops
Κώστας Πλακούτσης – Drums
Ηρακλής Δημητρόγλου – Πλήκτρα


ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Αθήνα
104 39

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music