September 19, 2009

"Η Δύναμη της Μουσικής Ενώνει τον Κόσμο!!!"

Το "Playing For Change" είναι μια διαδικτυακή πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει, να συνδέσει τον κόσμο, και να φέρει την ειρήνη μέσω της μουσικής.

Η ιδέα για αυτό το πρότζεκτ προέκυψε από μια κοινή πεποίθηση ότι η μουσική έχει τη δύναμη να σπάσει τα όρια και να υπερνικήσει τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Κανένα θέμα εάν οι άνθρωποι προέρχονται από τα διαφορετικά γεωγραφικά, πολιτικά, οικονομικά, πνευματικά ή ιδεολογικά υπόβαθρα, μιας και η μουσική έχει την δυνατότητα να σπάει κάθε είδος δεσμών και να ενώσει τον κόσμο ως μια ανθρώπινη φυλή.

Έτσι δημιουργήσαν ένα κινητό στούντιο ηχογράφησης, εξοπλίζοντάς το με τον ίδιο εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε στα καλύτερα στούντιο, και ταξίδεψαν οπουδήποτε η μουσική τους πήγαινε! Οδηγούμενοι λοιπόν απ' αυτή την ενέργεια και την πρόθεση που είχαν όπου
και αν ταξίδεψαν, τους δόθηκε ελεύθερα η πρόσβαση στους μουσικούς μέρη που είναι συνήθως απρόσιτα Από αυτή την άποψη, η έμπνευση που μας έθεσε αρχικά σε αυτήν την πορεία έγινε ομο-δημιουργός του προγράμματος μαζί με μας!

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρότζεκτ, οι δημιουργοί του αποφάσισαν ότι δεν ήταν αρκετό για τους μουσικούς τους απλά να τους ηχογραφούν και να μοιράζονται αυτήν την μουσική με τον κόσμο, έτσι θέλησαν να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στους μουσικούς και στον κόσμο
αυτή τους την προσφορά. Έτσι λοιπόν το 2007 δημιουργήσανε το "Playing For Change"(Παίζοντας για την Αλλαγή), μια Mη Κερδοσκοπική Οργάνωση, της οποίας αποστολή ήταν να γίνει αυτό ακριβώς που γίνεται τώρα. Στόχος τους είναι να ακουστεί η μουσική τους και τα βίντεό τους σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Τώρα, μουσικοί από όλο τον κόσμο ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες,
κάνοντας συναυλίες ώστε να μπορούν να χτίσουν σχολεία μουσικής και τέχνης στις κοινότητες που χρειάζονται έμπνευση και ελπίδα (δείτε το βίντεο Νο4).
Ο κόσμος όταν βλέπει και ακούει μουσικούς που έχουν ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα από τα σπίτια τους, που ενώνονται σε αυτό τον σκοπό , τους αγγίζει συναισθηματικά αυτή τους η δύναμη.

"Μαζί, θα συνδέσουμε τον κόσμο μέσω της μουσικής!"


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ (Αξίζουν ένα προς ένα)

September 17, 2009

Arch Enemy - We Will Rise (Live)

September 13, 2009

rockarolla's tv

Watch live video from rockarolla's tv on Justin.tv

Και εγένετο... ΠΑΟΚΑΡΑΣ!


paokaras011.jpgΣτην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα μασκότ για την ομάδα. Αυτή είναι ο ΠΑΟΚΑΡΑΣ που αναμένεται να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να προσελκύσει τα βλέμματα μικρών, αλλά και μεγάλων θαυμαστών αυτής της ομάδας.
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα μασκότ για την ομάδα τον ΠΑΟΚΑΡΑ που αναμένεται να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να προσελκύσει τα βλέμματα μικρών, αλλά και μεγάλων θαυμαστών αυτής της ομάδας. Η διοίκηση του δικεφάλου του Βορρά θα παρουσιάσει την Παρασκευή την νέα μασκότ της ομάδας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο περίπτερο του συλλόγου που βρίσκεται δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει της ΠΑΕ αναφέρει: «Η δημιουργία της νέας μασκότ έχει στόχο τη δημιουργία ενός νέου προτύπου που θα τοποθετηθεί σε μια σειρά προϊόντων που απευθύνονται σε μικρά παιδιά με στόχο την ανάπτυξη και την καλύτερη εμπορική αξιοποίησή της. H ανάγκη ανασχεδιασμού της μασκότ δημιουργήθηκε μετά από αξιολόγηση της γνώμης του κόσμου, σχετικά με την υπάρχουσα μορφή της μασκότ και εφόσον προέκυψε η ανάγκη ανανέωσής της. Έγιναν πολλές προσπάθειες για την αναζήτηση της καλύτερης μορφής της και επιστρατεύτηκαν αρκετοί ειδικοί για την κατάθεση των προτάσεων. Μετά από αρκετές προσπάθειες και λαμβάνοντας υπόψη πρότυπα από τις σύγχρονες μασκότ ομάδων της Ευρώπης και της Αμερικής από διάφορα αθλήματα και τις φιγούρες καταξιωμένων και επιτυχημένων επιχειρήσεων που στηρίχτηκαν στην εμπορικότητα των παιδικών ηρώων (π.χ. Disney) καταλήξαμε στην υπάρχουσα μορφή. Η νέα μασκότ είναι ένας αετός σε μορφή καρτούν με αμιγή παοκτσίδικα χαρακτηριστικά που φορά την ενδυμασία της ομάδας σε ασπρόμαυρα χρώματα. Συνδυάζει το αγνό αθλητικό πνεύμα και τον παιδικό αυθορμητισμό, έχει μυώδες σώμα που εκπέμπει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έχει χαμόγελο και μεγάλα μάτια που αντανακλούν ειλικρίνεια, αγνότητα, υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Ο στόχος μας είναι να αποτελέσει πρότυπο για όλους τους μικρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το όνομά του παραμένει το ίδιο «ΠΑΟΚΑΡΑΣ». Η μορφή του θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο περίπτερο του ΠΑΟΚ. Σύντομα θα απεικονίζεται σε διάφορα προϊόντα (t-shirt, καπέλα) καθώς και σε λούτρινα αναμνηστικά κουκλάκια.

Rumble Militia - No Nazis

Jazz Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Music